Теплові насоси VSK CLIMAT тепер ще доступніші!

  1. Головна
  2. Новини
  3. Теплові насоси VSK CLIMAT тепер ще доступніші!

Ми живемо в час постійного зростання комунальних платежів, тарифів на послуги та коливання цін на енергоносії. Не дивно, що українці все частіше придивляються до теплових насосів, як альтернативі дороговартісним системам опалення, обігріву та кондиціонування, що дозволяють їх користувачам бути незалежними від централізованих систем опалення та економити кошти на утримання будинку. 

Незважаючи на війну, у відповідь на запити споживачів в Україні відкрилось виробництво теплових насосів VSK CLIMAT. Перебої з енергоносіями, несприятливі прогнози експертів стосовно поставок газу, зниження платоспроможності населення спричинили появу на ринку оптимального в подоланні цих проблем товару. Ось основні характеристики теплових насосів VSK CLIMAT: 

  • екологічність, 
  • зручність в експлуатації, 
  • високий рівень ККД, 
  • сумісність з уже наявними системами опалення та сонячними установками,
  • поєднання 3-в-одному – тепловий насос забезпечує гарячою водою, опалює взимку та охолоджує приміщення влітку,
  • суттєва економія витрат на опалення,
  • виробляються в Україні з комплектуючих всесвітньо відомих брендів, які вже зарекомендували себе на ринку опалення та водопостачання: компресори MITSUBISHI, COPELAND, водяні насоси WILLO, GRUNDFOS, HITACHI.

Варто додати, що наші спеціалісти підберуть для вас оптимальний тепловий насос з врахуванням наявного джерела енергії: ґрунтового масиву, ґрунтових вод, повітря, сонячного тепла чи іншого, забезпечать встановлення системи та якісне подальше обслуговування. 

Деталі придбання та встановлення теплового насосу VSK CLIMAT  на сайті https://vsk-climat.com.ua/ 

Що таке – тепловий насос і чому за ним майбутнє?
Тепловий насос. Кому варто звернути увагу?
Меню