Що таке – тепловий насос і чому за ним майбутнє?

  1. Головна
  2. Новини
  3. Що таке – тепловий насос і чому за ним майбутнє?

Внаслідок російсько-української війни членство України в ЄС стало тільки питанням часу. Українці ж уже давно стали частиною європейської спільноти, зважаючи на спільні цінності, загальні уподобання та стиль життя. Ми маємо, що запропонувати самі і з радістю користуємося провідними розробками, які покращують рівень життя та його економічну складову.

Однією з розробок, яка набирає популярності в Україні, є теплові насоси VSK CLIMAT, як альтернатива дороговартісним системам опалення, обігріву та кондиціонування. Окрім того, що теплові насоси VSK CLIMAT працюють на природних ресурсах (земля, вода, повітря), а тому дозволяють заощадити кошти на утримання будинку, вони є ще й екологічними, простими в користуванні та поєднують в собі три функції: постачання гарячої води, опалення взимку та охолодження приміщення влітку. Використовуючи природну регенеративну енергію, система теплового насоса потребує лише незначної кількості електроенергії для функціонування.

Відсутність газової труби та централізованої подачі гарячої води не стануть перепоною, аби користуватися усіма благами цивілізації, більше того, тепловий насос VSK CLIMAT дозволить значно зекономити на платіжках за газ, а враховуючи, що наші теплові насоси виготовляються в Україні з комплектуючих всесвітньо відомих брендів, які вже зарекомендували себе на ринку опалення та водопостачання: компресори MITSUBISHI, COPELAND, водяні насоси WILLO, GRUNDFOS, HITACHI, вони довго радуватимуть своїх господарів якісною роботою.

Про види теплових насосів VSK CLIMAT, технічні характеристики, переваги, особливості встановлення, користування та обслуговування можна дізнатися на сайті https://vsk-climat.com.ua/ 

Як українцям підготуватися до холодної зими і як зекономити на обігріві будинків?
Теплові насоси VSK CLIMAT тепер ще доступніші!
Меню