Як українцям підготуватися до холодної зими і як зекономити на обігріві будинків?

  1. Головна
  2. Новини
  3. Як українцям підготуватися до холодної зими і як зекономити на обігріві будинків?

Готуй сани влітку, каже народне прислів’я, а ми відповідаємо: замовляйте тепловий насос VSK CLIMAT аби не залежати від централізованого опалення та постачання гарячої води з настанням опалювального сезону. А ще, щоб економити на платіжках за газ. Адже тепловий насос VSK CLIMAT – це чудова альтернатива поширеним системам опалення та обігріву, причому економніший від них в 4-5 разів при ККД більше 300%! В чому секрет? Все дуже просто – на противагу системам опалення, які працюють на газі, солярці, твердому паливі тощо, тепловий насос використовує природні ресурси для обігріву: воду, ґрунтовий масив, повітря… Доступно й екологічно! А ще зручно в користуванні та без прив’язки до зростань цін на енергоносії. 

Також радимо звернути увагу на наші теплові насоси тим, у кого немає можливості доєднатися до загального газогону, а також тим, хто не хоче бути залежним від централізованого теплопостачання та подачі гарячої води. 

Використовуйте зиму на 100% з тепловим насосом VSK CLIMAT!

Замовити тепловий насос VSK CLIMAT можна на сайті Компанії: https://vsk-climat.com.ua/.  Встановлення та подальший сервіс також забезпечать наші спеціалісти. 

Теплові насоси це альтернатива газу і вони доступні !
Що таке – тепловий насос і чому за ним майбутнє?
Меню