Тепловий насос. Кому варто звернути увагу?

  1. Головна
  2. Новини
  3. Тепловий насос. Кому варто звернути увагу?

Фраза «Ми не настільки багаті, щоб купувати дешеві речі» все частіше знаходить відображення у нашому повсякденному житті. Шукаючи альтернативу дороговартісним системам опалення, обігріву та кондиціонування, українці все частіше звертають увагу на теплові насоси, в той час, як ті ж самі європейці вже давно й успішно ними користуються. 

Зазвичай теплові насоси VSK CLIMAT обирають замовники, для яких є важливим поєднання економії та екологічності, адже джерелом тепла в даному випадку є природні ресурси: повітря, земля, скеляста порода, вода, сніг тощо. 

Теплові насоси VSK CLIMAT – це альтернатива бойлерам, кондиціонерам, котлам опалення та спліт-системам. 

Також перевагу тепловим насосам VSK CLIMAT віддають ті, хто цінує комфорт – підтримка температурного режиму і вологості в приміщенні, відсутність шуму, зручність, простота та безпека у користуванні. 

Свою увагу на наші теплові насоси звертають люди, у яких немає можливості доєднатися до загального газогону, або ж ті, хто не хоче бути залежним від централізованого теплопостачання та подачі гарячої води чи бути прив’язаним до росту цін на енергоносії. 

Людям, які тільки розпочинають будівництво житла, також варто придбати тепловий насос, оскільки наші спеціалісти зможуть оптимально спроектувати систему згідно плану забудови; але й ті українці, у кого вже встановлена система опалення, можуть звернутися до нас для її модернізації, адже теплові насоси VSK CLIMAT сумісні з уже наявними системами опалення та сонячними установками. 

Ну і звичайно ж наші насоси обирають справжні патріоти, які хочуть підтримати розвиток української виробничої сфери, а також ті, хто завжди обирає якість. Адже теплові насоси  VSK CLIMAT виготовляються в Україні з комплектуючих всесвітньо відомих брендів, які вже зарекомендували себе на ринку опалення та водопостачання: компресори MITSUBISHI, COPELAND, водяні насоси WILLO, GRUNDFOS, HITACHI.

Також у нас діють знижки на теплові насоси для малозабезпечених сімей, учасників АТО, військових, пенсіонерів. Дізнатись детальніше про усі пропозиції можна на сайті https://vsk-climat.com.ua/ 

Теплові насоси VSK CLIMAT тепер ще доступніші!
Меню