Теплові насоси це альтернатива газу і вони доступні !

  1. Головна
  2. Новини
  3. Теплові насоси це альтернатива газу і вони доступні !

Вплив екології на сучасне життя важко переоцінити. Все більше людина тікає від мегаполіса у пошуках чистого повітря, прозорих водойм та зелених лісів. Але де б вона не йшла, у всі ці куточки природи – тягне за собою газові труби, теплоцентралі та комини.

Пропонуємо екологічну альтернативу дороговартісним системам опалення, обігріву та кондиціонування – теплові насоси VSK CLIMAT! Теплові насоси використовують відновлювані джерела енергії: тепло з ґрунту, з ґрунтових вод, повітря чи сонячне тепло, при цьому заощаджуючи цінні енергоресурси (газ, вугілля, рідке паливо), які дорожчають мало не щодня. Внаслідок роботи на екологічних ресурсах відсутні також і шкідливі викиди в атмосферу та негативний вплив на власника помешкання. У будь-якому випадку, теплові насоси зменшують споживання викопного палива та заощаджують не лише цінні ресурси але й кошти господаря. А враховуючи, що теплові насоси VSK CLIMAT виготовляються в Україні з комплектуючих всесвітньо відомих брендів, які вже зарекомендували себе на ринку опалення та водопостачання: компресори MITSUBISHI, COPELAND, водяні насоси WILLO, GRUNDFOS, HITACHI, – то вони довго радуватимуть своїх господарів якісною роботою.

Екологічні теплові насоси VSK CLIMAT оптимально підійдуть для помешкань та приміщень, розташованих у рекреаційних, відпочинкових, заповідних зонах. Наші спеціалісти підберуть оптимальний тепловий насос з огляду на структурно-геологічні умови та індивідуальні побажання замовника. Встановлять нову систему обігріву та охолодження, або модернізують існуючу, а також забезпечать сервісне обслуговування.

Деталі придбання та встановлення теплового насосу VSK CLIMAT на сайті https://vsk-climat.com.ua/ 

Як українцям підготуватися до холодної зими і як зекономити на обігріві будинків?
Меню